Laksesalat, leverpostej og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Skær et par skiver sandwichbrød og læg dem sammen med skyllet salat og laksesalat. Smører du madpakkerne om aftenen, og er der varme på panden eller grillen, så smør brødet med lidt olivenolie og grill det kort på begge sider. Det smager super godt.

2. Smør rugbrødet med leverpostej og top med vasket agurk i skiver. Pak lidt vandmelon i madpakken sammen med an pizzasnegl og en halv avocado, der er smurt med lidt citronsaft. Så bliver den ikke brun i madpakken. Husk ske!

3. Velbekomme :o)

Tip

Du kan vælge at bage dine pizzasnegle selv efter vores lækre opskrift med fuldkorn. Bare klik på kokkehuen i ingredienslisten. Køber du pizzasneglene færdige så prøv at se, om du kan finde dem med fuldkorn.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre