Håndmadder med kartofler og peanutbutter. Hertil rodfrugtfritter.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrosne rodfrugtfritter
  • 200 gramkartofler
  • 2 stkpære
  • 100 grampeanutbutter
  • 10 skiverugbrød
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  mayonnaise
  •  ristede løg
  •  ketchup
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Håndmadder med kartofler og peanutbutter. Hertil rodfrugtfritter.

I samarbejde med

En simpel aftensmad med håndmadder, hvoraf den ene halvdel toppes med kartofler, mayo og ristede løg og den anden halvdel toppes med peanutbutter og pærestykker. Hertil rodfrugtfritter med dyppelse. Har du kogte kartofler tilovers fra dagen før så brug dem og ellers så kog en håndfuld. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 gramfrosne rodfrugtfritter
  • 200 gramkartofler
  • 2 stkpære
  • 100 grampeanutbutter
  • 10 skiverugbrød
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  mayonnaise
  •  ristede løg
  •  ketchup
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Hæld rodfrugtfritterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem i lidt olie og bag dem i ca. 20-25 minutter.

2. Skær de kogte kartofler i skiver. Skyl pærerne og skær dem i både.

3. Sæt det hele på bordet og lav kartoffelmadder med mayo, kartofler og ristede løg og madder med peanutbutter og pærerstykker. Server madderne med de sprøde rodfrugtfritter og dyppelse som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære kartofler og pærer i skiver.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre