Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
10 min
15 min
En simpel aftensmad med håndmadder, hvoraf den ene halvdel toppes med kartofler, mayo og ristede løg og den anden halvdel toppes med peanutbutter og pærestykker. Hertil rodfrugtfritter med dyppelse. Har du kogte kartofler tilovers fra dagen før så brug dem og ellers så kog en håndfuld. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfrosne rodfrugtfritter
- 200 gramkartofler
- 2 stkpære
- 100 grampeanutbutter
- 10 skiverugbrød
- bagepapir
- olivenolie
- mayonnaise
- ristede løg
- ketchup
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Hæld rodfrugtfritterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem i lidt olie og bag dem i ca. 20-25 minutter.2
Skær de kogte kartofler i skiver. Skyl pærerne og skær dem i både.3
Sæt det hele på bordet og lav kartoffelmadder med mayo, kartofler og ristede løg og madder med peanutbutter og pærerstykker. Server madderne med de sprøde rodfrugtfritter og dyppelse som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære kartofler og pærer i skiver.