Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Lækre hakkedrenge (eller piger, selvfølgelig!) med sprøde stykker af peberfrugt, som vi serverer med stegte græskar, edamamebønner, dressing og groft flute. Hvis du har ekstra meget tid i køkkenet, kan du erstatte flute med vores lækre calzonebrød - du skal bare trykke på kokkehuen i ingredienslisten, så får du opskriften. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkhokkaido- el. alm. græskar
- 1 stkgul peberfrugt
- 500 gramhakket oksekød
- 150 gramedamamebønner
- 1.5 dlskyr eller creme fraiche
- 1 spskpaprika
- 0.25 dlketchup
- groft flute
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skræl græskaret og fjern kernerne med en ske. Skær kødet i mindre tern og gem det til senere.2
Skyl og rens peberfrugten og skær den i små tern. Bland ternene med hakket oksekød og form kødet til bøffer. Hak dem evt. lidt på kryds og tværs med din yndlingskniv, krydr med salt og peber og steg dem, som du bedst kan lide i lidt olivenolie på en pande.3
Steg imens græskarstykkerne på en anden pande i lidt olivenolie i et par minutter. Tilsæt edamamebønnerne og steg videre lige så længe som hakkebøfferne, eller til grøntsagerne er gennemvarme men stadig har bid. Smag til med salt og peber.4
Bland skyr eller creme fraiche sammen med paprika og ketchup og smag til med salt og peber.5
Server hakkebøfferne med de stegte grøntsager, dressing og lunet flute.6
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skære peberfrugten i mindre tern. De kan også skære græskaret i tern.