Hakkebøffer med bacon, pandesauce, kartoffelrøsti og grøn salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramkartoffelrøsti
  • 100 grambacon i skiver
  • 50 gramsolsikkekerner
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 1 kuglemozzarella
  • 0.5 stkfrisk basilikum
  • 4 stkfærdigformede hakkebøffer
  • 3 dlmadlavningsfløde 4 %
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 spsktimian
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  smør
  •  dressing efter eget valg
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Hakkebøffer med bacon, pandesauce, kartoffelrøsti og grøn salat

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

Lækre hakkebøffer toppet med bacon og serveret med sprøde kartoffelrøsti og smagfuld timiansovs. Hertil en grøn salat med ristede solsikkekerner og mozzarellaost. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 600 gramkartoffelrøsti
  • 100 grambacon i skiver
  • 50 gramsolsikkekerner
  • 0.5 stkicebergsalat
  • 1 kuglemozzarella
  • 0.5 stkfrisk basilikum
  • 4 stkfærdigformede hakkebøffer
  • 3 dlmadlavningsfløde 4 %
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 0.5 spsktimian
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  smør
  •  dressing efter eget valg
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft. Læg røstiene på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen som anvist på posen. Husk at vende dem undervejs.

2. Læg baconskiverne på en kold pande og tænd for varmen. Steg baconen sprød og lad den dryppe af på et stykke køkkenrulle.

3. Rist solsikkekernerne på en tør pande til de har taget farve. Lad dem køle af på en tallerken. Skyl salaten og skær den i strimler. Riv mozzarellaen i mindre stykker. Bland salat, solsikkekerner, mozzarella og basilikumblade med en dressing efter eget valg.

4. Steg bøfferne på en pande i lidt smør og olie til de er, som du bedst kan lide dem. Når bøfferne er næsten færdige, tager du dem af panden og dækker dem til. Lad stegeskyen blive på panden til sovsen.

5. Tilsæt madlavningsfløde på panden sammen med smuldret boullion og timian. Smag til med salt og peber.

6. Server hakkebøfferne med bacon, sovs, røsti og den grønne salat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til rive mozzarellakuglen i mindre stykker. De kan også røre i saucen og smage den til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.