Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En lækker sommeropskrift til dage med fart på. Vi har brugt nemme og færdigformede hakkebøffer og serveret dem med små kartofler, stegte gulerødder, hollandaisesauce og blåbærsalat som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfærdigformede hakkebøffer
- 650 gramsmå kartofler
- 200 gramsnackgulerødder
- 0.5 pottebredbladet persille
- 2 brevhollandaisesauce
- 5 dlmælk
- 100 gramsmør
- 150 gramfriske spinatblade
- 0.5 bundtradiser
- 125 gramblåbær
- 1 stkøkologisk citron
- olivenolie
- akaciehonning
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Steg hakkebøfferne på en pande i lidt olie i 4-6 minutter på hver side.2
Skrub imens kartoflerne og kog dem møre i saltet vand, så de stadig har bid - det tager 8-10 minutter med små kartofler. Og er kartoflerne store, så skræl dem og skær dem i mindre stykker.3
Skyl snackgulerødderne og halver dem på langs. Steg dem på en pande lidt olie i ca. fem minutter. Krydr med salt og peber. Skyl persillen, hak den groft og drys over de stegte gulerødder.4
Når kartoflerne er færdige, hælder du vandet fra og steger dem i et par minutter på en pande i lidt olivenolie.5
Tilbered hollandaisesaucen med smør og mælk som anvist på pakken.6
Skyl spinatbladene. Skyl radiserne og skær dem i både. Skyl blåbærrene og bland det hele sammen til en lækker salat. Lav en hurtig dressing af skyllet og fintrevet citronskal, citronsaft, olivenolie og lidt honning eller sukker. Smag til med salt og peber.7
Server hakkebøfferne med kartofler, hollandaisesauce, stegte gulerødder og blåbærsalat som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at lave salaten.