Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Her serverer vi hakkebøffer af svinekød, sprøde fritter med BBQ, en simpel salat og whiskysauce. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 750 grampommes frites med BBQ
- 1 stkrødløg
- 250 gramcherrytomater
- 0.5 stkagurk
- 1 stkhjertesalat
- 400 gramhakket svinekød
- 2.5 dlwhiskysauce
- 2.5 dlcremefine 15%
- bagepapir
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Læg fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem efter anvisningen på posen. Krydr med salt.2
Pil skrællen af rødløget og skyl cherrytomaterne, agurken og hjertesalaten. Skær det ud efter eget ønske. Vend det hele sammen med lidt olivenolie, salt og peber.3
Form 4 bøffer af det hakkede svinekød og krydr med salt og peber. Steg dem på begge sider på en pande med lidt olivenolie.4
Kom whiskysaucen og Cremefine i en lille gryde og bring det i kog. Smag til med salt og peber.5
Server de stegte hakkebøffer med fritterne, salaten og whiskysaucen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære cherrytomaterne og agurken efter eget ønske.