Hakkebøffer serveret med fritter og sprød salat. Hertil whiskysauce.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 750 grampommes frites med BBQ
  • 1 stkrødløg
  • 250 gramcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkhjertesalat
  • 400 gramhakket svinekød
  • 2.5 dlwhiskysauce
  • 2.5 dlcremefine 15%
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Hakkebøffer serveret med fritter og sprød salat. Hertil whiskysauce.

I samarbejde med

Her serverer vi hakkebøffer af svinekød, sprøde fritter med BBQ, en simpel salat og whiskysauce. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 750 grampommes frites med BBQ
  • 1 stkrødløg
  • 250 gramcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 1 stkhjertesalat
  • 400 gramhakket svinekød
  • 2.5 dlwhiskysauce
  • 2.5 dlcremefine 15%
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Læg fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem efter anvisningen på posen. Krydr med salt.

2. Pil skrællen af rødløget og skyl cherrytomaterne, agurken og hjertesalaten. Skær det ud efter eget ønske. Vend det hele sammen med lidt olivenolie, salt og peber.

3. Form 4 bøffer af det hakkede svinekød og krydr med salt og peber. Steg dem på begge sider på en pande med lidt olivenolie.

4. Kom whiskysaucen og Cremefine i en lille gryde og bring det i kog. Smag til med salt og peber.

5. Server de stegte hakkebøffer med fritterne, salaten og whiskysaucen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære cherrytomaterne og agurken efter eget ønske.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre