Hakket svinekød i cremet champignon-sovs med spinat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 200 gramchampignon
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkløg
  • 400 gramhakket svinekød
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 0.5 spsktørret timian
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 75 gramfriske spinatblade
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Hakket svinekød i cremet champignon-sovs med spinat

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

4.6, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en nem og lækker ret med hakket svinekød, champignoner, spinat, timian og cremefine. vi serverer retten med ris - vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 200 gramchampignon
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkløg
  • 400 gramhakket svinekød
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 0.5 spsktørret timian
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 75 gramfriske spinatblade
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Varm en pande med olivenolie op og steg champignonerne til de er gyldne. Tag dem af panden og stil til siden.

3. Pil skrællen af hvidløget og løget og hak det fint. Svits hvidløg, løg og kødet på panden. Tilsæt champignoner, cremefine, timian og bouillon og lad det simre i ca. 15 min.

4. Skyl spinaten grundigt og vend den op i sovsen. Smag til med salt og peber.

5. Server retten med dampende varme ris. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde og skylle spinaten. Børn er også verdensmestre i at smage til!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.