Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Perfekt weekend-mad med sprøde cornflakes-nuggets, pommes frites og melon- og broccolisalat. Serveres med ketchup og mayo. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 gramøkologiske pommes frites
- 200 gramcornflakes
- 100 gramhvedemel
- 2 stkæg
- 300 gramkyllingeinderfilet
- 0.5 stkhonningmelon
- 265 gramfærdig broccolisalat
- bagepapir
- olivenolie
- salt
- peber
- ketchup
- mayonnaise
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 210 grader varmluft.2
Læg fritterne på en bageplade med bagepapir og vend dem med en slat olivenolie. Bag dem i ovnen i ca. 20-25 minutter, til de er sprøde og gyldne. Husk, at vende dem undervejs.3
Kom cornflakes i en pose og lad ungerne give dem et par slag, til de er blevet knust til mindre stykker. Bland nu cornflaksene med salt og peber og hæld dem ud på en flad tallerken. Hæld hvedemelen ud på en flad tallerken.4
Pisk æggene sammen i en dyb tallerken og skær kyllingeinderfileterne ud i mundrette stykker. Vend først kyllingestykkerne i de piskede æg, herefter i hvedemel, så tilbage i de piskede æg og til sidst i de knuste cornflakes.5
Læg de panerede kyllingestykker på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i 15-20 minutter, til de er gennemstegte og gyldne. Du kan også stege dem i smagsneutral olie på en pande eller i frituren, hvis det skal være ekstra syndigt.6
Skær skrællen af melonen og fjern kernerne i midten med en ske. Skær herefter melonen i tern og bland med den færdige broccolisalat og den tilhørende dressing. Gem evt. lidt ekstra melon til gnavegrønt.7
Server de hjemmelavede nuggets med de sprøde pommes, salaten og dyppelse. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn knuse cornflaksene - det er super sjovt! De kan også skære melon i tern.