Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Hotdogs er en sand klassiker hos noget nær samtlige børn. Lav dem med din yndlingstopping og prøv også at bage dine egne pølsebrød, hvis du har tid. Få vores opskrift ved at klikke på den lille kokkehue i ingredienslisten. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 8 stkgrillpølser
- 8 stkpølsebrød
- 3 stkdrueagurk
- 10 stkcherrytomater
- 300 gramgulerødder
- 0.5 stkagurk
- 100 gramhvidløgsmayo
- ketchup
- remoulade
- 3 spskristede løg
Fremgangsmåde
1
Rist pølserne på en pande - eller steg dem på grillen, hvis vejret er til det! Lun pølsebrødene i ovnen.2
Skær drueagurker og cherrytomater i passende skiver, så de passer til din hotdog. Skær gulerødder og agurker i stave som gnavergrønt og brug hvidløgsmayoen som dip. Server hotdogsene med remoulade, ristede løg og drueagurker på toppen. Eller prøv en med ketchup, cherrytomater og hvidløgsmayo på toppen!3
Du kan selvfølgelig også bare bruge lige præcis den topping, som du allerbedst kan lide!4
Velbekomme :o)