Frikadelleburger

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Frikadeller er fantastiske - frikadelleburgere er næsten endnu mere fantastiske. Særligt på 2. dagen! Her har vi serveret dem med gnavergrønt og vores hvidløgsmayo som dip. Men du kan bruge lige det, du har lyst til. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 185 grader varmluft.

2. Varm burgerbollerne og frikadellerne i ovnen i 8-10 minutter. Lun rødkålen i en gryde på komfuret.

3. Skær salaten i strimler og gulerødder i stave.

4. Halver burgerbollerne og smør dem med mayo. Læg salat på den nederste bolle, derefter frikadeller og slut med rødkål på toppen.

5. Server med gnavergrønt - og hvidløgsmayo eller anden dip til at dyppe i.

6. Brug fingrene og gab så højt, du kan - velbekomme :o)

Tip

Frikadellerne kan også varmes i mikroovnen, ligesom burgerbollerne kan ristes på en brødrister. Undlad dog at varme burgerbollerne i mikroovnen, da de let bliver bløde og svampede.

Vores hvidløgsmayo er super hurtig at lave og lækker som dip til grøntsager. Vil du prøve at lave den, skal du blot klikke på den lille kokkehue i ingredienslisten. Så får du opskriften og kan tilføje ingredienserne til din indkøbsliste.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre