Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
10 min
Ventetid
10 min
Her får du en nem og lækker opskrift på tærtedej med havregryn og fuldkorn. Den tager kun ti minutter at lave og skal derefter blot i ovnen et øjeblik, så er den klar til brug. Fyld den f.eks. med skinke, spinat og svampe - eller lækkert kyllingefyld. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 100 gramhvedemel
- 75 gramgrahamsmel
- 25 gramhavregryn
- 1 tsksalt
- 0.5 dlolivenolie
- 0.75 dlkoldt vand
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft2
Bland alle ingredienserne til dejen i en skål og ælt det hele godt, til du har en fast og smidig dej. Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir - eller på et meldækket bord, så den er stor nok til at dække tærteformen.3
Læg dejen i en smurt tærteform - også helt op ad siderne. Prik bunden med en gaffel - så bobler den ikke op. Bag tærtedejen i ovnen i 10 min. og tag den herefter ud. Fyld nu tærten med lige det fyld, du bedst kan lide og bag den færdig i ovnen.4
Velbekomme :o)