Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
10 min
Ventetid
0 min
Tartarsauce er en slags remoulade, som man kan lave i alle mulige afskygninger. Vi har droppet de ellers meget brugte kapers i vores udgave - af hensyn til vores ungers tro på livet, retfærdigheden og fremtiden ;o) Brug tartarsaucen til fisk eller som dip til gnavergrønt. Det smager super godt! God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- drueagurk
- 2 dlskyr
- 2 spskmayonnaise
- 2 tskdijonsennep
- salt
- peber
- akaciehonning
Fremgangsmåde
1
Hak en håndfuld drueagurker helt fint. I en snæver vending kan du også bruge agurkesalat, men drueagurker er bedst.2
Rør sammen med skyr, mayo, dijonsennep og smag til med salt, peber og lidt akaciehonning.3
Velbekomme :o)