Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Hotdogs med det hele er en klassiker og smager super godt! Her serverer vi hotterne med klassisk topping og røde og grønne vindruer som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 6 stkgrillpølser
- 1 stkløg
- 500 gramstenfri vindruer
- 6 stkpølsebrød
- ketchup
- remoulade
- ristede løg
- agurkesalat
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 185 grader varmluft eller find brødristeren frem til pølsebrødene.2
Rist pølserne på en pande - eller steg dem på grillen, hvis vejret og humøret er til det.3
Skræl løget og skær det i tern. Skyl vindruerne.4
Lun pølsebrødene i ovnen eller rist dem på en brødrister.5
Server hotdogsene med ketchup, remoulade, rå og ristede løg, agurkesalat på toppen og skyllede vindruer som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle vindruerne og stege pølserne.