Hotdogs med klassisk topping

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 6 stkgrillpølser
  • 1 stkløg
  • 500 gramstenfri vindruer
  • 6 stkpølsebrød
  •  ketchup
  •  remoulade
  •  ristede løg
  •  agurkesalat
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Hotdogs med klassisk topping

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Hotdogs med det hele er en klassiker og smager super godt! Her serverer vi hotterne med klassisk topping og røde og grønne vindruer som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 6 stkgrillpølser
  • 1 stkløg
  • 500 gramstenfri vindruer
  • 6 stkpølsebrød
  •  ketchup
  •  remoulade
  •  ristede løg
  •  agurkesalat

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 185 grader varmluft eller find brødristeren frem til pølsebrødene.

2. Rist pølserne på en pande - eller steg dem på grillen, hvis vejret og humøret er til det.

3. Skræl løget og skær det i tern. Skyl vindruerne.

4. Lun pølsebrødene i ovnen eller rist dem på en brødrister.

5. Server hotdogsene med ketchup, remoulade, rå og ristede løg, agurkesalat på toppen og skyllede vindruer som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle vindruerne og stege pølserne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre