Hotdogs med pulled pork, slaw og syltede rødløg - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Yes, det bliver både super lækkert og super nemt i dag! Du skal blot blande pulled pork-resterne fra i går med marinade og lave en hurtig gulerodsslaw. Hele herligheden serveres i pølsebrød med syltede rødløg på toppen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Bland resterne fra pulled pork med barbequemarinaden. Hvis du har meget kød tilovers fra i går, skal der måske lidt mere marinade i.

2. Hold kogende vand over edamamebønnerne og lad dem tø op. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet. Bland gulerødder og edamamebønner sammen med creme fraiche og lidt sennep. Smag til med salt og peber og evt. lidt sukker.

3. Lun pølsebrødene i ovnen.

4. Server pulled pork og gulerodsslaw i pølsebrød sammen med syltede rødløg på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle gulerødderne og rive dem på rivejernet. De kan også blande gulerodsslaw sammen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre