Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
10 min
Ventetid
10 min
En lækker og hurtig æggesalat, der er god på rugbrød eller i sandwich i madpakken.
Portioner
Ingredienser
- 3 stkæg
- 1 spskskyr
- 1 spskmayonnaise
- 1 stkdrueagurk
- 1 tskkarry
- 0.5 pottepurløg
- 1 tskakaciehonning
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Bring en gryde med vand i kog. Tilsæt æggene forsigtigt med en ske og lad dem koge i 10 minutter. Vandet skal lige dække æggene.2
Hæld vandet fra æggene og overhæld dem med koldt vand. Lad dem stå lidt, så er de lettere at pille.3
Hak æggene og drueagurken i fine tern. Bland dem med skyr, mayonnaise, karry, lidt hakket purløg og honning. Smag til med salt og peber.4
Velbekomme!Tip
Denne æggesalat kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet, hvis den opbevares i et rent og tætsluttende glas eller en plasticbeholder. Husk dog på, at karry kan misfarve plastic.