Hurtig gullasch med peberfrugt, gulerødder og ris - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  •  rester fra gullasch
  • 1 stkfennikel
  • 2 stkforårsløg
  • 150 gramfrosne ærter
  • 1 stkøkologisk citron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Gullasch smager om muligt endnu bedre på dag to! Vi har brugt resten af gullaschen fra gårsdagens aftensmad og serveret den med en frisk fennikelsalat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken. Opvarm resterne fra gårsdagens gullasch i en gryde eller i mikroovnen. Sørg for at varme retten grundigt igennem.

2. Vask fennikel og skær den i så tynde skiver som muligt. Brug din bedste kniv eller et mandolinjern - pas på fingrene!

3. Skyl forårsløgene og skær dem i ringe. Hæld kogende vand over ærterne, så de tør op. Bland med revet citronskal, saften fra citronen og olivenolie. Smag til med salt og peber.

4. Server gullaschen med ris og fennikelsalat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære forårsløg.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre