Indbagt laks serveret med pastasalat med pesto og salatost

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramindbagt vildlaks
  • 250 grampennepasta med fuldkorn
  • 400 gramfrosne ærter
  • 3 stktomater
  • 1 stkrødløg
  • 100 gramsalatost i tern
  • 130 gramgrøn pesto
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Indbagt laks serveret med pastasalat med pesto og salatost

I samarbejde med

Her serverer vi en nem og lækker indbagt vildlaks med en simpel pastasalat med tomater, ærter, rødløg, basilikumpesto og salatost. Velbekomme!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 gramindbagt vildlaks
  • 250 grampennepasta med fuldkorn
  • 400 gramfrosne ærter
  • 3 stktomater
  • 1 stkrødløg
  • 100 gramsalatost i tern
  • 130 gramgrøn pesto
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Læg den indbagte laks på en bageplade beklædt med bagepapir og tilbered den efter anvisningen på pakken.

2. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og tilsæt ærterne lige inden du hælder vandet fra.

3. Skyl tomaterne og skær dem i tern. Pil skrællen af rødløget og hak det fint.

4. Vend pasta, ærter, tomater og rødløg sammen med salatost og pesto. Smag til med salt, peber og evt. lidt olivenolie.

5. Server den indbagte laks med pastasalaten som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand og salt i en gryde til pasta og pille skrællen af rødløget. De kan også smage til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre