Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
10 min
Jubii! En lækker og lynhurtig omgang aftensmad fra i går. Opvarm blot resterne, lun naanbrødet i ovnen og server andendagsudgaven med en klat creme fraiche eller skyr på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra indisk gryde
- naanbrød
- 1 dlcreme fraiche eller skyr
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft og lun naanbrød, som anvist på pakken.2
Opvarm resterne fra den indiske gryde og server med creme fraiche på toppen. Husk at genopvarme retten til min. 75 grader, da den indeholder spinat.3
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til at røre i gryden og dække bord.