Indisk gryde med kylling og kikærter - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Jubii! En lækker og lynhurtig omgang aftensmad fra i går. Opvarm blot resterne, lun naanbrødet i ovnen og server andendagsudgaven med en klat creme fraiche eller skyr på toppen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft og lun naanbrød, som anvist på pakken.

2. Opvarm resterne fra den indiske gryde og server med creme fraiche på toppen. Husk at genopvarme retten til min. 75 grader, da den indeholder spinat.

3. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til at røre i gryden og dække bord. 

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre