Indisk vegetargryde

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 2 stksnackpeber
  • 100 gramrøde linser
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 350 gramtikka masala sauce
  • 650 gramkartofler
  • 0.5 stkblomkål
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 pottefriske koriander
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Indisk vegetargryde

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker vegetarisk og indisk-inspireret gryderet! Vi har brugt kokosmælk og tikka masala sauce, der fås på glas i de fleste supermarkeder. Har du blomkål tilovers, så brug det i pizzasnegle med camoufleret blomkål. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 2 stksnackpeber
  • 100 gramrøde linser
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 350 gramtikka masala sauce
  • 650 gramkartofler
  • 0.5 stkblomkål
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 pottefriske koriander
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løget og skær det i tern, skyl peberfrugterne og skær dem i små tern.

2. Varm en gryde eller dyb pande op med olivenolie og svits løg, peberfrugt og røde linser. Tilsæt kokosmælk, hakkede tomater og tikka masala sauce, og lad det simre i ca. 15 min.

3. Skræl kartoflerne og skær dem i mundrette størrelser, og kog dem møre i letsaltet vand.

4. Skyl blomkålet og pluk små buketter, tilsæt dem gryderetten og lad retten simre videre i ca. 10 min. Smag til med salt og peber.

5. Hæld vandet fra kartoflerne og vend kartoflerne op i gryderetten.

6. Server gryderetten toppet med friske koriander og cremefraiche. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine mindre børn skrælle kartoflerne og plukke små buketter af blomkål.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre