Indiske deller med stegte ris og æg - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her bruger vi resterne fra gårsdagens indiske deller til lækre stegte ris med saucen fra i går tilsat æg og toppet med peanuts. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Hæld olie i en wok eller dyb pande og steg risene i et par minutter. Tilsæt sauceblandingen fra gårsdagens gryderet. Skyl og skær peberfrugt i strimler og tilsæt dem.

2. Pisk æggene sammen og tilsæt dem i wokken og rør godt rundt, så de fordeler sig og æggene stivner.

3. Skær kyllingedellerne i mindre stykker og tilsæt dem i wokken - du kan også servere dem hele til risene. Hvis det skal gå ekstra hurtigt, kan du give dellerne en tur i mikroovnen.

4. Server de stegte ris med dellerne, lidt soya og peanuts på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære peberfrugten i stave.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre