Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
En fyldig og sommerlig jordbærsalat med pinjekerner, ærter, mozzarella, spinat og bredbladet persille. Der er brugt friske ærter på billedet, men du kan sagtens bruge frosne ærter, hvis de friske ikke er i sæson. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 60 grampinjekerner
- 300 gramfriske eller frosne ærter
- 500 gramjordbær
- 1 stkmozzarella
- 1 pottebredbladet persille
- 70 gramspæde spinatblade
- 3 spskbalsamicoeddike
- 3 spskolivenolie
- 0.5 spskakaciehonning
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Rist pinjekernerne på en tør pande til de bliver brune. Køl dem herefter af på en tallerken. Bælg ærterne hvis du bruger de friske. Bruger du frosne ærter, skal du blot tø dem op efter anvisningen på posen.2
Skyl jordbærene og fjern stilken. Skær dem i kvarte. Riv mozzarellaen i mindre stykker. Hak persillen fint.3
Skyl spinaten og fordel den på et fad eller i en stor skål. Top med jordbær, ærter, pinjekerner, mozzarella og hakket persille.4
Bland en dressing af balsamicoeddike, olie og honning og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten.5
Server salaten til alverdens grillretter. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære jordbærene i kvarte.