Jordbærsalat med pinjekerner, ærter og mozzarella

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 60 grampinjekerner
  • 300 gramfriske eller frosne ærter
  • 500 gramjordbær
  • 1 stkmozzarella
  • 1 pottebredbladet persille
  • 70 gramspæde spinatblade
  • 3 spskbalsamicoeddike
  • 3 spskolivenolie
  • 0.5 spskakaciehonning
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Jordbærsalat med pinjekerner, ærter og mozzarella

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

En fyldig og sommerlig jordbærsalat med pinjekerner, ærter, mozzarella, spinat og bredbladet persille. Der er brugt friske ærter på billedet, men du kan sagtens bruge frosne ærter, hvis de friske ikke er i sæson. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 60 grampinjekerner
  • 300 gramfriske eller frosne ærter
  • 500 gramjordbær
  • 1 stkmozzarella
  • 1 pottebredbladet persille
  • 70 gramspæde spinatblade
  • 3 spskbalsamicoeddike
  • 3 spskolivenolie
  • 0.5 spskakaciehonning
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Rist pinjekernerne på en tør pande til de bliver brune. Køl dem herefter af på en tallerken. Bælg ærterne hvis du bruger de friske. Bruger du frosne ærter, skal du blot tø dem op efter anvisningen på posen.

2. Skyl jordbærene og fjern stilken. Skær dem i kvarte. Riv mozzarellaen i mindre stykker. Hak persillen fint.

3. Skyl spinaten og fordel den på et fad eller i en stor skål. Top med jordbær, ærter, pinjekerner, mozzarella og hakket persille.

4. Bland en dressing af balsamicoeddike, olie og honning og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten.

5. Server salaten til alverdens grillretter. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære jordbærene i kvarte.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre