Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
15 min
En nem pizza med skinkestrimler og revet cheddar, som vi serverer med flæskesvær som tilbehør. Knus dem på toppen eller hæld dem i skåle. Vi serverer pizzaen med en sprød kålsalat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 800 grampizzadej
- 280 gramtomatsauce til pizza
- 200 gramskinkestrimler
- 150 gramrevet cheddar
- 50 grammandler
- 250 gramhvidkål
- 3 stkæbler
- 50 gramflæskesvær
- bagepapir
- dressing efter eget valg
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 250 varmluft og rul pizzadejen ud sammen med det medfølgende bagepapir. Læg pizzadejen med bagepapiret på en bageplade.2
Fordel tomatsaucen på bundene. Undlad at smøre tomatsauce på den yderste centimeter af pizzabundene.3
Top med skinkestrimler og revet cheddar. Bag pizzaerne i 10-15 min. til osten er gylden og skorpen sprød. Lav salaten imens pizzaerne bager.4
Rist mandlerne på en tør pande til de har taget farve. Lad dem køle af på en tallerken og hak dem groft. Skyl og skær hvidkål i tynde strimler. Skyl æblerne og skær dem i tern. Bland kål, æbler, mandler og valgfri dressing. Smag til med salt og peber.5
Server de lækre pizzaer med knuste flæskesvær på toppen eller som tilbehør og salaten på siden. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at toppe pizzaerne.