Julepizza med skinkestrimler og kålsalat

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 800 grampizzadej
  • 280 gramtomatsauce til pizza
  • 200 gramskinkestrimler
  • 150 gramrevet cheddar
  • 50 grammandler
  • 250 gramhvidkål
  • 3 stkæbler
  • 50 gramflæskesvær
  •  bagepapir
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Julepizza med skinkestrimler og kålsalat

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

En nem pizza med skinkestrimler og revet cheddar, som vi serverer med flæskesvær som tilbehør. Knus dem på toppen eller hæld dem i skåle. Vi serverer pizzaen med en sprød kålsalat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 800 grampizzadej
  • 280 gramtomatsauce til pizza
  • 200 gramskinkestrimler
  • 150 gramrevet cheddar
  • 50 grammandler
  • 250 gramhvidkål
  • 3 stkæbler
  • 50 gramflæskesvær
  •  bagepapir
  •  dressing efter eget valg

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 250 varmluft og rul pizzadejen ud sammen med det medfølgende bagepapir. Læg pizzadejen med bagepapiret på en bageplade.

2. Fordel tomatsaucen på bundene. Undlad at smøre tomatsauce på den yderste centimeter af pizzabundene.

3. Top med skinkestrimler og revet cheddar. Bag pizzaerne i 10-15 min. til osten er gylden og skorpen sprød. Lav salaten imens pizzaerne bager.

4. Rist mandlerne på en tør pande til de har taget farve. Lad dem køle af på en tallerken og hak dem groft. Skyl og skær hvidkål i tynde strimler. Skyl æblerne og skær dem i tern. Bland kål, æbler, mandler og valgfri dressing. Smag til med salt og peber.

5. Server de lækre pizzaer med knuste flæskesvær på toppen eller som tilbehør og salaten på siden. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn hjælpe med at toppe pizzaerne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre