Baconsvøbt kalkunbryst i fad med ris - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  •  rester fra kalkun i fad
  •  salat efter eget valg
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stktomater
  • 125 gramgrønne asparges
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

I dag skal du blot varme resterne fra gårsdagens kalkun i fad og lave en hurtig og nem salat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Opvarm resterne fra gårsdagens kalkun i fad i mikroovnen, ovnen eller i en gryde.

3. Skyl salaten, agurken og tomaterne og skær det hele i mundrette stykker. Knæk den nederste del af aspargesene f og smid dem væk. Blancher aspargesene i spilkogende vand i 30 sekunder. Overhæld dem med koldt vand og skær dem i mundrette bidder. Vend sammen til en hurtig salat.

4. Server resterne med ris, salat og lidt dressing på toppen.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skære tomater og agurker i mundrette stykker.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre