Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker karryret med koteletter skåret i tern, kartofler, gulerødder og bønner i en sovs af karry og kokosmælk. Serveret med bulgur. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 200 gramgulerødder
- 350 gramnye danske kartofler
- 340 gramherregårdskoteletter
- 1 spskkarry
- 4 dlkokosmælk
- 2 dlvand
- 1 terningsvinebouillon
- 200 grambulgur
- 200 gramfrosne bønner
- majsstivelse
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Pil skrællen af løget og skær det i små tern. Skræl gulerødder og kartofler og skær dem i mundrette stykker. Skær koteletterne i mundrette stykker.2
Varm en dyb gryde op med olivenolie og svit karry og løg. Tilsæt koteletstykkerne og brun dem af. Tilsæt kartofler og gulerødder og lad dem stege med i et par minutter.3
Tilsæt kokosmælk, vand og bouillon og lad retten simre i ca. 20 min.4
Tilbered bulguren efter anvisningen på posen.5
Tilsæt de frosne bønner til sovsen og lad dem simre med de sidste 5 min. Jævn evt. sovsen med lidt majsstivelse rørt ud i et glas med lidt vand. Smag til med salt og peber.6
Server karrygryden med dampende varme bulgur. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne.