Karrygryde med koteletter, kartofler og kokosmælk. Hertil bulgur.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 200 gramgulerødder
  • 350 gramnye danske kartofler
  • 340 gramherregårdskoteletter
  • 1 spskkarry
  • 4 dlkokosmælk
  • 2 dlvand
  • 1 terningsvinebouillon
  • 200 grambulgur
  • 200 gramfrosne bønner
  •  majsstivelse
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Karrygryde med koteletter, kartofler og kokosmælk. Hertil bulgur.

I samarbejde med

3.6, Meget populær

En lækker karryret med koteletter skåret i tern, kartofler, gulerødder og bønner i en sovs af karry og kokosmælk. Serveret med bulgur. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 stkløg
  • 200 gramgulerødder
  • 350 gramnye danske kartofler
  • 340 gramherregårdskoteletter
  • 1 spskkarry
  • 4 dlkokosmælk
  • 2 dlvand
  • 1 terningsvinebouillon
  • 200 grambulgur
  • 200 gramfrosne bønner
  •  majsstivelse
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Pil skrællen af løget og skær det i små tern. Skræl gulerødder og kartofler og skær dem i mundrette stykker. Skær koteletterne i mundrette stykker.

2. Varm en dyb gryde op med olivenolie og svit karry og løg. Tilsæt koteletstykkerne og brun dem af. Tilsæt kartofler og gulerødder og lad dem stege med i et par minutter.

3. Tilsæt kokosmælk, vand og bouillon og lad retten simre i ca. 20 min.

4. Tilbered bulguren efter anvisningen på posen.

5. Tilsæt de frosne bønner til sovsen og lad dem simre med de sidste 5 min. Jævn evt. sovsen med lidt majsstivelse rørt ud i et glas med lidt vand. Smag til med salt og peber.

6. Server karrygryden med dampende varme bulgur. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne.

 

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre