Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Kylling, bacon og karry smager virkelig godt sammen. Her bruger vi det i en gryderet med kokosmælk, som vi serverer med couscous og topper med æbler, blomkål og peanuts. Opskriften er til to dage. Husk at gemme halvdelen til i morgen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkløg
- 200 grambacon i tern
- 700 gramkyllingefilet
- 1 spskkarry
- 4 dlkokosmælk
- 4 dlvand
- 400 gramcouscous
- 0.5 stkblomkål
- 2 stkæbler
- 100 grampeanuts
- dressing efter eget valg
- majsstivelse
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl løgene og skær dem i tern. Steg løgene sammen med bacon i en gryde til de er gyldne. Skær kyllingefileterne i mundrette stykker og tilsæt dem i gryden sammen med karryen.2
Når kødet er brunet tilsættes kokosmælk og vand. Lad det simre og smag herefter til med salt og peber. Jævn det evt. med lidt majsstivelse rørt ud i vand.3
Kog couscous efter anvisningen på pakken og tag halvdelen fra til i morgen.4
Skær blomkål ud i små stykker. Skyl æblerne og skær dem i tern. Fordel æbler, blomkål og peanuts i små skåle.5
Server karrygryden med couscous, peanuts, æbler og blomkål som tilbehør. Husk at gemme halvdelen af couscous og karrygryden til i morgen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æblerne i tern. De kan også skære eller brække blomkål i små stykker.