Karrygryde med mørbrad med topping - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramris
  •  rester fra karrygryde
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 200 gramsnackgulerødder
  • 100 grampeanuts
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Karrygryde med mørbrad med topping - dag to

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Super nem aftensmad, hvor resterne fra i går blot skal opvarmes, og der skal koges ris og skæres lidt topping. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramris
  •  rester fra karrygryde
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 200 gramsnackgulerødder
  • 100 grampeanuts
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken. Opvarm karrygryden fra i går i en gryde på komfuret eller i mikroovnen. Tilsæt evt. lidt vand, hvis saucen er for tyk.

2. Skyl peberfrugten og fjern kernehuset. Skær peberfrugten i tern. Skyl snackgulerødderne og skær dem i skiver. Fordel peberfrugter, gulerødder og peanuts i små skåle.

3. Server karrygryden med ris og topping som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære peberfrugt i tern og putte ting i skåle.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre