Karrygryde med stegte ris med kål, bønner, peanuts og spejlæg - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  rester fra karrygryde
  • 0.5 stkspidskål
  • 300 gramfrosne bønner
  •  ris
  • 4 stkæg
  • 0.5 pottefriske koriander
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Wuhuu! I dag bliver det ekstra nemt, for du gjorde meget af arbejdet i går. I dag skal risene blot steges med spidskål og bønner og serveres med karrygryden fra i går sammen med spejlæg, koriander og peanuts. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Start med at opvarme resten af karrygryden fra i går i enten en gryde eller i mikroovnen. Tilsæt evt. lidt vand.

2. Skær spidskålet i tynde strimler og steg det på en pande i olivenolie sammen med frosne bønner. Når bønnerne er tøet op, tilsætter du ris. Lad det stege godt igennem, mens du laver spejlæg.

3. Slå æggene ud på en anden varm pande med lidt olivenolie. Krydr med salt og peber og steg dem til spejlæg.

4. Server de stegte ris med resten af karrygryden og spejlæg, koriander og peanuts på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at nippe koriander fra potten. De kan også skære spidskål i strimler.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre