Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Den nemmeste og mest simple salat med kartofler, bønner, soltørrede tomater, salatost og kalkunbacon. Serveret med hummus. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 600 gramkartofler
- 125 gramkalkunbacon
- 90 gramsoltørrede tomater i olie
- 100 gramsalatost i tern
- 450 gramfrosne bønner
- 200 gramhummus
- olivenolie
- salt
- peber
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.2
Skyl og skrub kartoflerne, skær dem i mundrette bidder og kog dem møre i letsaltet vand.3
Skær kalkunbaconen i mindre stykker, læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og steg baconen i ovnen i 8-10 min.4
Hak de soltørrede tomater og anret dem i en lille skål sammen med salatost, så alle i familien selv kan vælge, om det skal på som topping.5
Blancher bønnerne i ca. 1 min. i en gryde med kogende vand.6
Vend bønner, kartofler og kalkunbacon sammen med en god sjat olivenolie og krydr med salt og peber.7
Server kartoffel- bønnesalaten i en stor skål eller på et fad sammen med topping af soltørrede tomater, salatost i tern og cremet hummus. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme stykker af kalkunbacon på en bageplade beklædt med bagepapir.