Kartoffel- bønnesalat med bacon og humus

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramkartofler
  • 125 gramkalkunbacon
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 100 gramfeta i tern
  • 450 gramfrosne bønner
  • 200 gramhumus
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Den nemmeste og mest simple salat med kartofler, bønner, soltørrede tomater, feta og kalkunbacon. Serveret med humus. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

2. Skyl og skrub kartoflerne, skær dem i mundrette bidder og kog dem møre i letsaltet vand.

3. Skær kalkunbaconen i mindre stykker, læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og steg baconen i ovnen i 8-10 min.

4. Hak de soltørrede tomater og anret dem i en lille skål sammen med feta, så alle i familien selv kan vælge, om det skal på som topping.

5. Blancher bønnerne i ca. 1 min. i en gryde med kogende vand.

6. Vend bønner, kartofler og kalkunbacon sammen med en god sjat olivenolie og krydr med salt og peber.

7. Server kartoffel- bønnesalaten i en stor skål eller på et fad sammen med topping af soltørrede tomater, feta i tern og cremet humus. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme stykker af kalkunbacon på en bageplade beklædt med bagepapir.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre