Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker vegetarisk ret med kartofler, spidskål, karry og kokosmælk. Retten bliver serveret med dampende varme ris og peanuts på toppen.
Portioner
Ingredienser
- 250 gramvilde ris
- 350 gramkartofler
- 250 gramgulerødder
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 spskkarry
- 4 dlkokosmælk
- 0.5 stkspidskål
- 1 stklime
- 50 grampeanuts
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Skræl kartoflerne og gulerødderne. Skær kartoflerne i grove tern og gulerødderne i skiver. Skær løget i små tern og hak hvidløget fint.3
Varm en wok op med olivenolie. Svits karry, løg, hvidløg, kartofler og gulerødder. Tilsæt kokosmælk og lad retten simre i ca. 15 min. til kartoflerne er møre.4
Snit spidskålet fint evt. på et mandolinjern (pas på fingrene!). Tilsæt spidskålen i wokretten og rør godt rundt. Lad wokretten simre videre i ca. 5 min. og smag til med salt og peber.5
Server wokretten med dampende varme ris, lime i både og peanuts på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle kartoflerne, hælde peanuts i en skål og smage til.