Kartoffelmad, agurk og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik pĂĽ ingrediensen
= FĂĽ opskriften - klik pĂĽ ingrediensen

Her für du opskriften pü endnu en nem og lÌkker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mÌngdeangivelser pü vores madpakkeopskrifter. Sü kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mÌngderne pü indkøbslisten. God fornøjelse :o)

FremgangsmĂĽde

1. Smør rugbrødet med friskost og top med kogte kartofler. Pak mayo og ristede løg i tÌtsluttende beholdere hver for sig, sü madpakken ikke bliver smattet. Husk evt. en lille ske, sü ungerne selv kan toppe kartoffelmaden med mayo, nür der skal spises.

2. Smør rugbrødet med friskost og top med vasket agurk i skiver. Pak et par ostestave og en kiwifrugt, delt i to, i madpakken sammen med et pølsehorn med fuldkorn. Husk en lille ske til kiwien.

3. Velbekomme :o)

Tip

Du kan sagtens købe ost i stave i supermarkedet - f.eks. Ostehaps. Men det er meget billigere at købe et helt stykke ost, som du büde kan bruge til stave, revet ost og skÌre i skiver til en lun bolle om eftermiddagen. Og sü slipper du ogsü for underlige E-numre i ungernes madpakke :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre