Kartoffelmad, ørred og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Smør rugbrødet med friskost og top med skyllet salat, kartofler i skiver, lidt mayo og ristede løg. Pak evt. mayo og ristede løg i små bøtter for sig. Så kan ungerne selv putte det på, når de skal spise, og du undgår at løgene bliver bløde og madpakken smattet. Husk en lille ske.

2. Smør rugbrødet med friskost og top med skyllet salat, røget ørred, radiser i skiver og evt. lidt grønt på toppen.Pak lidt ost i stave og bladselleri i madpakken sammen med skyr toppet med skyllede blåbær og lidt rugbrødsknas eller andet som drys. Pak rugbrødsknasen i en beholder for sig, så den ikke bliver blød. Husk ske.

3. Velbekomme :o)

Tips

Du kan sagtens købe ost i stave i supermarkedet - f.eks. Ostehaps. Men det er meget billigere at købe et helt stykke ost, som du både kan bruge til stave, revet ost og skære i skiver til en lun bolle om eftermiddagen. Og så slipper du også for underlige E-numre i ungernes madpakke :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre