Kartoffelpizza med ost og spegepølse. Hertil rødbedesalat.

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramkartofler
  • 800 grampizzadej
  • 150 gramBuko krydderost
  • 125 gramspegepølse
  • 150 gramrevet cheddar
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 400 gramfriske rødbeder
  • 0.5 pottepersille
  • 150 gramløse majs
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kartoffelpizza med ost og spegepølse. Hertil rødbedesalat.

I samarbejde med

Lækre og lynhurtige pizzaer med krydret smøreost, kartoffelskiver, spegepølse og revet ost på toppen. De serveres med en rødbedesalat. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramkartofler
  • 800 grampizzadej
  • 150 gramBuko krydderost
  • 125 gramspegepølse
  • 150 gramrevet cheddar
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 400 gramfriske rødbeder
  • 0.5 pottepersille
  • 150 gramløse majs
  •  dressing efter eget valg

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 250 grader over/undervarme med en bageplade på nederste rille.

2. Skræl kartoflerne og skær dem i helt tynde skiver. Brug evt. et mandolinjern. Læg herefter kartoffelskiverne i en skål med koldt vand.

3. Rul pizzadejene ud på de tilhørende bagepapirer. Smør først et lag krydderost på. Dryp herefter kartoffelskiverne af for vand og fordel dem på pizzaerne sammen med skiver af spegepølse. Top dem til sidst med revet ost og tørret oregano.

4. Før pizzaerne ind i ovnen med en pizzaspade. Du kan også føre et spækbræt ind under pizzaerne og så flytte dem til den varme bageplade. Bag pizzaerne i 10-15 minutter, til osten er gylden og skorpen er sprød.

5. Skræl rødbederne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skyl persillen og hak den fint. Dræn majsene. Bland det hele sammen med en valgfri dressing.

6. Server de sprøde pizzaer med rødbedesalaten som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at smøre flødeost på bunden og top med fyld på pizzaen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre