Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
10 min
Lækre og lynhurtige pizzaer med krydret smøreost, kartoffelskiver, spegepølse og revet ost på toppen. De serveres med en rødbedesalat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramkartofler
- 800 grampizzadej
- 150 gramBuko krydderost
- 125 gramspegepølse
- 150 gramrevet cheddar
- 0.5 spsktørret oregano
- 400 gramfriske rødbeder
- 0.5 pottepersille
- 150 gramløse majs
- dressing efter eget valg
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 250 grader over/undervarme med en bageplade på nederste rille.2
Skræl kartoflerne og skær dem i helt tynde skiver. Brug evt. et mandolinjern. Læg herefter kartoffelskiverne i en skål med koldt vand.3
Rul pizzadejene ud på de tilhørende bagepapirer. Smør først et lag krydderost på. Dryp herefter kartoffelskiverne af for vand og fordel dem på pizzaerne sammen med skiver af spegepølse. Top dem til sidst med revet ost og tørret oregano.4
Før pizzaerne ind i ovnen med en pizzaspade. Du kan også føre et spækbræt ind under pizzaerne og så flytte dem til den varme bageplade. Bag pizzaerne i 10-15 minutter, til osten er gylden og skorpen er sprød.5
Skræl rødbederne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skyl persillen og hak den fint. Dræn majsene. Bland det hele sammen med en valgfri dressing.6
Server de sprøde pizzaer med rødbedesalaten som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at smøre flødeost på bunden og top med fyld på pizzaen.