Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
En anderledes, men rigtig lækker pizza smurt med pesto og toppet med kartoffelskiver, rødløg, frisk mozzarella og røget laks. Serveret med agurk og peberfrugt i stave som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramsmå kartofler
- 1 stkrødløg
- 800 grampizzadej
- 130 gramgrøn pesto
- 2 kuglemozzarella
- 1 stkagurk
- 1 stkrød peberfrugt
- 200 gramrøget laks
- bagepapir
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skyl og skrub kartoflerne og pil skrællen af rødløget. Skær kartofler og rødløg i tynde skiver. Bug evt. et mandolinjern - men pas på fingrene!3
Rul pizzadejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Fordel pestoen på pizzabundene efterfulgt af kartoffelskiver, rødløg og små stykker mozzarella.4
Bag pizzaerne i midten af ovnen i ca. 15 min.5
Imens pizzaerne bager: Skyl agurken og peberfrugten og skær begge dele i stave.6
Top pizzaerne med små stykker røget laks inden servering.7
Server de sprøde pizzaer med agurk og peberfrugt som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme topping på pizzaerne.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.