Kebab-burger med grønt. Hertil majskolber.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkmajskolber
  • 3 stktomater
  • 1 stkagurk
  • 0,5 stkicebergsalat
  • 600 gramfærdig kyllingekebab
  • 4 stkbrioche burgerbolle
  •  karry- og mangodressing
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kebab-burger med grønt. Hertil majskolber.

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

Lækre burgere fyldt med smagfuldt kyllingekebab, grøntsager og karry- og mangodressing og serveret med sprøde majskolber som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 stkmajskolber
  • 3 stktomater
  • 1 stkagurk
  • 0,5 stkicebergsalat
  • 600 gramfærdig kyllingekebab
  • 4 stkbrioche burgerbolle
  •  karry- og mangodressing
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Sæt en gryde med vand til majskolberne til at koge. Fjern blade og hår fra majskolberne og del dem efter eget ønske. Kog dem i 5-10 min.

2. Skyl tomaterne og agurken og skær begge dele i skiver. Snit icebergsalaten fint.

3. Varm en pande op med lidt olivenolie og steg kebabkødet.

4. Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister.

5. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen bolle med kebab, grønt og sprøde majskolber som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn fjerne blade og hår fra majskolberne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.