Kebabret med grøntsager, fritter og creme fraiche dressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 750 grampommes frites
  • 1 stkagurk
  • 20 stkcherrytomater
  • 0.5 stkrødløg
  • 285 gramløse majs
  • 200 gramfærdig salatblanding
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  •  creme fraiche dressing
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kebabret med grøntsager, fritter og creme fraiche dressing

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

En kæmpe børnefavorit! Kebabret med sprød salat, agurk, tomater, majs, fritter og, selvfølgelig, creme fraiche dressing på toppen. Velbekomme!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 750 grampommes frites
  • 1 stkagurk
  • 20 stkcherrytomater
  • 0.5 stkrødløg
  • 285 gramløse majs
  • 200 gramfærdig salatblanding
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  •  creme fraiche dressing
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft. Fordel fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og drys med salt. Bag fritterne i ovnen i ca. 20 min. til de er gyldne og sprøde.

2. Skyl agurken og cherrytomaterne og pil skrællen af rødløget. Skær grøntsagerne ud efter eget ønske.

3. Vend agurk, cherrytomater og rødløg sammen med majs, salat, olivenolie, salt og peber. Du kan også anrette alle ingredienserne i skåle, så hele familien kan sammensætte deres egen salat.

4. Varm en pande op med olivenolie og steg kebabkødet.

5. Server salaten med fritter, kebab og creme fraiche dressing på toppen. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn fordele fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir og krydre med salt og peber.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.