Klar suppe med kylling og grøntsager

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  •  rester fra helstegt kylling
  • 1.5 litervand
  • 2 terninghønsebouillon
  • 1 stkgroft flute
  • 400 gramfrosne suppeurter
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en nem klar suppe på resterne fra kyllingen fra i går. Suppen er lavet med nemme grøntsager fra frost og serveres med groft flute. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 185 grader varmluft.

2. Pil kødrester af kyllingeskroget og gem dem til senere. Bring skroget fra kyllingen i kog i en stor gryde sammen med vand og hønsebouillon. Lad det koge i ca. 15 minutter.

3. Lun flutet. Tag skroget op og si evt. bouillonen, hvis du synes. Tilsæt grøntsagerne og kyllingestykkerne, varm op og smag den til med salt og peber.

4. Server den dampende varme suppe med groft flute til. Så må der slubres!

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Hvis de har mod på det, så lad dine børn pille kødet af kyllingen. De kan også smage suppen til.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre