Klassisk opskrift på boller i karry med ananassalat - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi elsker boller i karry hos Mambeno, særligt på dag to hvor smagen bliver om muligt endnu bedre. Du skal blot opvarme resterne fra boller i karry fra i går, koge ris og lave en lækker salat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog ris eller perlespelt efter anvisningen på pakken. Opvarm resterne af boller i karryen fra gårsdagens aftensmad i mikroovnen eller i en gryde på komfuret.

2. Rist sesamfrø eller solsikkekerner på en tør pande. Når de er gyldne og dufter dejligt, køler du dem af på en tallerken. Vi har brugt sorte sesamfrø, men du kan sagtens bruge de almindelige.

3. Skyl salat og agurk og skær begge dele i mundrette stykker. Skræl ananassen, fjern stokken i midten og skær det i mundrette stykker. Top det hele med valgfri dressing.

4. Server boller i karry med ris og ananassalat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære ananas i tern. De kan også røre i gryden.. eller dække bord!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre