Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
10 min
15 min
Vi elsker boller i karry hos Mambeno, særligt på dag to hvor smagen bliver om muligt endnu bedre. Du skal blot opvarme resterne fra boller i karry fra i går, koge ris og lave en lækker salat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- rester fra boller i karry
- 40 gramsesamfrø eller solsikkekerner
- salat efter eget valg
- 0.5 stkagurk
- 0.5 stkfrisk ananas
- dressing efter eget valg
Fremgangsmåde
1
Kog ris eller perlespelt efter anvisningen på pakken. Opvarm resterne af boller i karryen fra gårsdagens aftensmad i mikroovnen eller i en gryde på komfuret.2
Rist sesamfrø eller solsikkekerner på en tør pande. Når de er gyldne og dufter dejligt, køler du dem af på en tallerken. Vi har brugt sorte sesamfrø, men du kan sagtens bruge de almindelige.3
Skyl salat og agurk og skær begge dele i mundrette stykker. Skræl ananassen, fjern stokken i midten og skær det i mundrette stykker. Top det hele med valgfri dressing.4
Server boller i karry med ris og ananassalat. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære ananas i tern. De kan også røre i gryden.. eller dække bord!