Klassiske hotdogs. Hertil melonsalat med pinjekerner og rødløg.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 450 gramgrillpølser
  • 25 grampinje- eller solsikkekerner
  • 1 stkhonningmelon
  • 1 stkrødløg
  • 35 gramsalatmix
  • 6 stkpølsebrød
  •  ketchup
  •  remoulade
  •  ristede løg
  •  agurkesalat
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Klassiske hotdogs med det hele smager bare SÅ godt! Vi serverer dem med en saftig melonsalat med pinjekerner, rødløg og valgfri dressing som tilbehør. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 185 grader varmluft eller find brødristeren frem til pølsebrødene.

2. Rist pølserne på en pande - eller steg dem på grillen, hvis vejret og humøret er til det!

3. Lav imens salaten. Rist pinje- eller solsikkekerner på en tør pande. Ryst panden undervejs. Tag kernerne af når de har taget farve og køl dem af på en tallerken.

4. Skær skrællen af melonen og fjern kernerne. Skær kødet i tern. Brug halvdelen til salaten og resten som gnavergrønt.

5. Skræl løget og halver det. Skær den ene halvdel i tynde skiver og skær resten i tern til topping på hotdogsene. Skyl salaten og bland halvdelen af melonen med salat, ristede kerner, de skiveskårne rødløg og valgfri dressing.

6. Lun pølsebrødene i ovnen eller rist dem på en brødrister.

7. Server hotdogsene med ketchup, remoulade, ristede og rå løg, agurkesalat på toppen og den lækre melonsalat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære melonen i tern, blande salaten og stille alt tilbehøret på bordet.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre