Klassiske hotdogs med topping og vindruer som tilbehør

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 6 stkgrillpølser
  • 1 stkrødløg eller alm. løg
  • 500 gramstenfri vindruer
  • 6 stkpølsebrød
  •  ketchup
  •  remoulade
  •  ristede løg
  •  agurkesalat
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Klassiske hotdogs med den helt klassiske topping og vindruer som tilbehør. En ægte familiefavorit. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 185 grader varmluft eller find brødristeren frem til pølsebrødene.

2. Rist pølserne på en pande - eller steg dem på grillen, hvis vejret og humøret er til det.

3. Skræl løget og skær det i tern. Skyl vindruerne.

4. Lun pølsebrødene i ovnen eller rist dem på en brødrister.

5. Server hotdogsene med ketchup, remoulade, rå og ristede løg, agurkesalat på toppen og skyllede vindruer som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle vindruerne og stege pølserne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre