Kold nudelsalat med rejer, avocado og sød chilisauce

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 200 gramedamamebønner
  • 0.5 stkspidskål
  • 200 gramgulerødder
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkavocado
  • 285 gramrejer i lage
  •  sød chilisauce
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kold nudelsalat med rejer, avocado og sød chilisauce

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker nudelsalat med fuldkornsnudler, spidskål, gulerødder, edamamebønner, avocado, rejer og sød chilisauce. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 200 gramedamamebønner
  • 0.5 stkspidskål
  • 200 gramgulerødder
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkavocado
  • 285 gramrejer i lage
  •  sød chilisauce
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og lad edamamebønnerne koge med det sidste minut. Overhæld dem herefter med kold vand, lad dem dryppe af og vend dem i lidt olivenolie.

2. Snit spidskålet fint - brug evt. et mandolinjern. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skræl agurken og skær den i mundrette stykker.

3. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær kødet i skiver eller tern. Dræn rejerne for væde.

4. Vend alle grøntsagerne sammen med nudler og rejer.

5. Server den kolde nudelsalat med avocado og top med sød chilisauce. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne.

Ekstra smag: Top med friske koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre