Koreansk katsu med sprød kylling, ris og pak coi

Ingredienser

( 2 børn og 2 voksne )

  • 250 gramris
  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 3 cmingefær
  • 200 gramkartofler
  • 300 gramgulerødder
  • 1.5 spskkarry
  • 6 dlvand
  • 2 terninghønsebouillon
  • 400 gramkyllingefilet
  • 2 stkæg
  • 50 gramhvedemel
  • 100 grampanko eller almindelig rasp
  • 1 stklime
  • 300 grampak choi
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
  •  kogende vand
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Koreansk katsu med sprød kylling, ris og pak coi

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

Vi har lavet en super lækker og autentisk koreansk ret med sprøde kyllingestykker, som serveres med ris, en karrysovs og sprøde pak choi. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 3 cmingefær
  • 200 gramkartofler
  • 300 gramgulerødder
  • 1.5 spskkarry
  • 6 dlvand
  • 2 terninghønsebouillon
  • 400 gramkyllingefilet
  • 2 stkæg
  • 50 gramhvedemel
  • 100 grampanko eller almindelig rasp
  • 1 stklime
  • 300 grampak choi
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
  •  kogende vand

Fremgangsmåde

1. Kog ris, som anvist på pakken.

2. Skræl løg, hvidløg, ingefær, kartofler og gulerødder. Skær det hele i tern. Steg det med olie i en gryde til løgene er blanke. Tilsæt karry og rør godt rundt.

3. Tilsæt vand og bouillon og lad det koge under låg til grøntsagerne er møre.

4. Skær kyllingefileterne i tre stykker. Pisk ægget sammen i dyb tallerken med lidt salt og peber. Hæld hvedemel op på en flad tallerken. Hæld rasp på en anden flad tallerken.

5. Vend kyllingestykkerne først i æg, herefter i hvedemel, så i ægget igen og til sidst i rasp. Steg dem i rigeligt olie til de er gennemstegte indeni og sprøde udenpå.

6. Blend grøntsagerne med en stavblender, til du har en cremet sovs. Smag til med salt, peber og lime.

7. Skyl pak choi, skær bunden af og overhæld dem med kogende vand og lad dem ligge i et par minutter. Anret dem på en tallerken med lidt salt på toppen.

8. Server de sprøde kylllinger med ris, karrysovs og pak choi. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsagerne i grove tern.

Mere smag: Sød chilisauce eller fiske koriander, så smager det super godt til retten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.