Koteletter med rødbedesalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Nakkekoteletter er super saftige og smager rigtig godt, hvad end de er stegt på grillen eller på en pande. Opskriften her er beregnet til to dage. Steg alle koteletterne med det samme, og server fire af dem med den lækre rødbedesalat. Gem de fire sidste i køleskabet og brug dem f.eks. til burgere med pulled pork dagen efter. Mums :o)

Fremgangsmåde

1. Skræl rødbederne og riv dem på den grove side af et rivejern eller i en foodprocessor, hvis du har en af de smarte udgaver med rivejern. Så slipper du også for at få blodrøde hænder :o)

2. Vask æblet, fjern kernehuset og skær det i tern. Vask spinatbladene grundigt og rør en hurtig dressing sammen af 1/4 dl olivenolie, 1/2 spsk akaciehonning, saften fra 1/2 citron og salt og peber. Bland nu rødbeder, æbletern, spinatblade, feta og dressing sammen i en skål.

3. Krydr koteletterne med salt og peber og steg dem i lidt olivenolie på en pande. Rist til sidst hasselnødderne på en tør pande sammen med soya og 1 spsk. honning, til nødderne har taget en smule farve. Men pas på de ikke brænder på! Server koteletterne med rødbedesalaten og de honningristede hasselnødder på toppen.

4. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre