Hvidløgsmarinerede koteletter med sommerlig kartoffelsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramnye kartofler
  • 150 gramedamamebønner
  • 0.5 stkagurk
  • 125 gramblåbær
  • 300 gramhvidløgsmarinerede koteletter
  • 0.5 dlolivenolie
  • 2 spskeddike
  • 1 tskakaciehonning
  • 30 gramsalatmix
  • 40 gramhasselnøddeflager
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Hvidløgsmarinerede koteletter med sommerlig kartoffelsalat

I samarbejde med

4.7, Mambeno-favorit!

En lækker sommerret med hvidløgsmarinerede koteletter og en smagfuld kartoffelsalat med små nye kartofler, blåbær, agurk, edamamebønner, nødder og en nem olie/eddikedressing. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramnye kartofler
  • 150 gramedamamebønner
  • 0.5 stkagurk
  • 125 gramblåbær
  • 300 gramhvidløgsmarinerede koteletter
  • 0.5 dlolivenolie
  • 2 spskeddike
  • 1 tskakaciehonning
  • 30 gramsalatmix
  • 40 gramhasselnøddeflager
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skrub og skyl kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Lad edamamebønnerne koge med de sidste par minutter for at spare på energien og overhæld herefter kartofler og bønner med koldt vand.

2. Skyl agurken og blåbærrene og skær agurken ud som du nu synes.

3. Skær koteletterne i halve og steg dem på grillen eller på en varm pande med olivenolie.

4. Rør olivenolie, eddike, honning, salt og peber sammen i en lille skål.

5. Vend kartoflerne og edamamebønnerne sammen med agurk, blåbær, skyllet salat og olie/eddikedressingen i en skål og drys med hasselnøddeflager på toppen.

6. Server de lækre hvidløgsmarinerede koteletter med den sommerlige kartoffelsalat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle blåbær og agurk.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre