Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Saftige krebinetter vendt i rugmel - serveret med nye kartofler og cremet coleslaw. Vi har brugt en pakke med 400 gram kød til to voksne og to børn. Ønsker du mere så husk blot at justere indkøbslisten. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramsmå kartofler
- 400 gramhakket svinekød
- 1 stkæg
- 50 gramrugmel
- 300 gramgulerødder
- 0.5 stkspidskål
- 1 pottepurløg
- 2 spskmayonnaise
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 1 spskhonning
- 1 tsksød sennep
- 1 spskeddike
- olivenolie
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog kartoflerne i letsaltet vand.2
Rør kødet sammen med salt og peber.3
Pisk ægget sammen i en dyb tallerken og hæld rugmel i en anden dyb tallerken. Form bøffer af farsen og vend dem herefter først i æg og derefter rugmel, så bøfferne er dækket helt på alle sider.4
Varm en pande op med en blanding af raps- og olivenolie og steg bøfferne ved mellemvarme på begge sider.5
Skræl gulerødderne, riv dem på den grove side af et rivejern og snit spidskålen fint og hak purløget.6
Rør mayonnaise, creme fraiche, honning, sennep, eddike, salt og peber sammen og vend det sammen med revne gulerødder, fintsnittet spidskål og hakket purløg.7
Server krebinetterne med nye kartofler og coleslaw. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende krebinetterne i rugmel og skrælle gulerødderne.