Krebinetter med kartofler og coleslaw

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramsmå kartofler
  • 400 gramhakket svinekød
  • 1 stkæg
  • 50 gramrugmel
  • 300 gramgulerødder
  • 0.5  stkspidskål
  • 1 pottepurløg
  • 2 spskmayonnaise
  • 2.5  dlcreme fraiche 9 %
  • 1 spskhonning
  • 1 tsksød sennep
  • 1 spskeddike
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Krebinetter med kartofler og coleslaw

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

4.8, Mambeno-favorit!

Saftige krebinetter vendt i rugmel - serveret med nye kartofler og cremet coleslaw. Vi har brugt en pakke med 400 gram kød til to voksne og to børn. Ønsker du mere så husk blot at justere indkøbslisten. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 gramsmå kartofler
  • 400 gramhakket svinekød
  • 1 stkæg
  • 50 gramrugmel
  • 300 gramgulerødder
  • 0.5  stkspidskål
  • 1 pottepurløg
  • 2 spskmayonnaise
  • 2.5  dlcreme fraiche 9 %
  • 1 spskhonning
  • 1 tsksød sennep
  • 1 spskeddike
  •  olivenolie
  •  rapsolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog kartoflerne i letsaltet vand.

2. Rør kødet sammen med salt og peber.

3. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken og hæld rugmel i en anden dyb tallerken. Form bøffer af farsen og vend dem herefter først i æg og derefter rugmel, så bøfferne er dækket helt på alle sider.

4. Varm en pande op med en blanding af raps- og olivenolie og steg bøfferne ved mellemvarme på begge sider.

5. Skræl gulerødderne, riv dem på den grove side af et rivejern og snit spidskålen fint og hak purløget.

6. Rør mayonnaise, creme fraiche, honning, sennep, eddike, salt og peber sammen og vend det sammen med revne gulerødder, fintsnittet spidskål og hakket purløg.

7. Server krebinetterne med nye kartofler og coleslaw. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn vende krebinetterne i rugmel og skrælle gulerødderne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.