Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Her serverer vi krydrede fiskedeller rørt med ajvar, dampende varme ris, en citronmarineret kålsalat og fraichedressing rørt med spidskommen og friske koriander. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 400 gramfiskefars
- 4 spskajvar
- 0.5 stkagurk
- 1 stkhjertesalat
- 200 gramsnittet hvidkål
- 1 stkcitron
- 0.5 stkfriske koriander
- 2 dlfraiche 9 %
- 0.5 spskspidskommen
- rapsolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Rør fiskefarsen sammen med ajvar. Varm en pande op med olie og form fiskedellerne med håndfladen og en ske. Steg fiskedellerne på begge sider til de er sprøde og gyldne.3
Imens fiskedellerne steger: Skyl agurken og hjertesalaten og skær begge dele ud efter eget ønske.4
Kram hvidkålen sammen med citronsaft, salt og peber i en skål. Tilsæt agurk og hjertesalat og vend det hele sammen.5
Skyl korianderne og hak dem fint. Rør fraiche sammen med koriander, spidskommen, salt og peber og smag til.6
Server de krydrede fiskedeller med ris, sprød kålsalat og fraichedressing. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn kramme kålen med hænderne og smage dressingen til.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.