Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
30 min
Her har vi lavet en lækker ret med kylling, peberfrugt, champignon og spinat, som skal hygge sig i ovnen i en lækker tomatsauce. Vi fylder kyllingefileterne med mozzarella og serverer med spaghetti. Glæd dig til at smække benene op - der er masser af tid til at lave noget andet. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 stkgrøn peberfrugt
- 150 gramchampignon
- 1 dåsehakkede tomater
- 80 gramrød pesto
- 1 dlvand
- 1 spsktørret oregano
- 1 tsksalt
- 1 kuglemozzarella
- 450 gramkyllingefilet
- 200 gramfrossen spinat
- 250 gramfuldkornspasta
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.2
Hak løg og hvidløg. Skyl og rens peberfrugt og champignon og skær begge dele i mundrette bidder efter smag. Vend det hele sammen i et ildfast fad med hakkede tomater, pesto, vand, oregano og lidt salt.3
Halver mozzarellakuglen og skær begge halvdele i skiver. Lav 4-6 snit i kyllingfileterne - ca. halvvejs ned og læg en mozzarellaskive i hver lomme.4
Fordel de frosne spinatkugler i fadet sammen med kyllingfileterne og grøntsagerne og lad hele herligheden simre i ovnen i ca. 30. minutter, til kyllingerne er gennemstegte. Smag evt. saucen til med lidt salt og peber efterfølgende.5
Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken og server sammen med de lækre mozzarellafyldte kyllingefileter og tomatsauce.6
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skære champignoner og peberfrugter i skiver. De kan også sagtens skære mozzarellaen i skiver og stoppe den i kyllingefileterne. Husk dog god køkkenhygiejne, når I behandler rå kylling.