Kylling i fad med mozzarella, spinat og pasta

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkgrøn peberfrugt
  • 150 gramchampignon
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 80 gramrød pesto
  • 1 dlvand
  • 1 spsktørret oregano
  • 1 tsksalt
  • 1 kuglemozzarella
  • 450 gramkyllingfilet
  • 200 gramfrossen spinat*
  •  fuldkornspasta
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en lækker ret med kylling, peberfrugt, champignon og spinat, som skal hygge sig i ovnen i en lækker tomatsauce. Vi fylder kyllingefileterne med mozzarella og serverer med spaghetti. Glæd dig til at smække benene op - der er masser af tid til at lave noget andet. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft.

2. Hak løg og hvidløg. Skyl og rens peberfrugt og champignon og skær begge dele i mundrette bidder efter smag. Vend det hele sammen i et ildfast fad med hakkede tomater, pesto, vand, oregano og lidt salt.

3. Halver mozzarellakuglen og skær begge halvdele i skiver. Lav 4-6 snit i kyllingfileterne - ca. halvvejs ned og læg en mozzarellaskive i hver lomme.

4. Fordel de frosne spinatkugler i fadet sammen med kyllingfileterne og grøntsagerne og lad hele herligheden simre i ovnen i ca. 30. minutter, til kyllingerne er gennemstegte. Smag evt. saucen til med lidt salt og peber efterfølgende.

5. Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken og server sammen med de lækre mozzarellafyldte kyllingefileter og tomatsauce.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skære champignoner og peberfrugter i skiver. De kan også sagtens skære mozzarellaen i skiver og stoppe den i kyllingefileterne. Husk dog god køkkenhygiejne, når I behandler rå kylling.

 
Tag resterne med til frokost

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre