Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
I dag bruger vi de kogte kartofler og gulerødder fra i går, som vi steger på panden og serverer med resterne kylling i karryen og en nem salat med ananas og selleri. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- kogte kartofler og gulerødder
- rester fra kylling i karry
- 40 gramsolsikkekerner
- salat efter eget valg
- 4 stængelbladselleri
- 0.5 dåseananas i skiver
- dressing efter eget valg
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Steg de kolde kartofler og gulerødder fra i går på en pande med olivenolie ved middel varme, mens du laver salaten og varmer resterne fra kylling i karryen. Husk at vende grøntsagerne på panden engang i mellem.2
Opvarm sovsen fra i går i enten i en gryde eller i mikroovnen. Tilsæt evt. lidt vand og smag til med salt og peber.3
Rist imens solsikkekernerne på en tør pande ved høj varme. Tag dem af panden når de er gyldne og læg dem på en tallerken.4
Skyl salat og bladselleri og skær begge dele i mundrette bidder. Skær ananas i mindre stykker. Bland sammen til en hurtig salat og top med valgfri dressing og ristede solsikkekerner. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre bøn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære selleri og ananas i mindre stykker. De kan også dække bord.