Kylling i karry med stegte kartofler og salat - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kylling i karry med stegte kartofler og salat - dag to

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

3.7, Meget populær

I dag bruger vi de kogte kartofler og gulerødder fra i går, som vi steger på panden og serverer med resterne kylling i karryen og en nem salat med ananas og selleri. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Steg de kolde kartofler og gulerødder fra i går på en pande med olivenolie ved middel varme, mens du laver salaten og varmer resterne fra kylling i karryen. Husk at vende grøntsagerne på panden engang i mellem.

2. Opvarm sovsen fra i går i enten i en gryde eller i mikroovnen. Tilsæt evt. lidt vand og smag til med salt og peber.

3. Rist imens solsikkekernerne på en tør pande ved høj varme. Tag dem af panden når de er gyldne og læg dem på en tallerken.

4. Skyl salat og bladselleri og skær begge dele i mundrette bidder. Skær ananas i mindre stykker. Bland sammen til en hurtig salat og top med valgfri dressing og ristede solsikkekerner. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre bøn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære selleri og ananas i mindre stykker. De kan også dække bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.